Öğrencimiz TEB 12. Akıl Fikir Buluşması'nı kazandı

Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Umut İsmetoğlu, Türkiye Ekonomi Bankası tarafından düzenlenen 12. TEB Akıl Fikir Buluşması'nda mobil para transferine yönelik geliştirdiği projesi ile on beş binden fazla katılımcı arasından birinci seçildi.

TEB Akıl Fikir Buluşması Türkiye Ekonomi Bankası tarafından düzenlenen ve binlerce öğrenci ve mezunun bir araya gelerek sektördeki mevcut sorunlara çözümler aradıkları projelerini yarıştırdıkları bir etkinliktir. Bu sene, on beş binden fazla katılımcıya ev sahipliği yapan etkinlikte projelerin % 75'i öğrencilerden geldi. Bu projeler arasında mobil para transferine ilişkin projesiyle yarışmada fark yaratıp birinci olan Umut İsmetoğlu'nu tebrik ediyoruz.

Umut'un projesine ve sürece ilişkin detaylara buradan ulaşabilirsiniz.